Våra verktygsmaskiner

IMET

Sedan 1968 är IMET specialiserade på att bygga bandsågar, cirkelsågar för metall.


Under åren har fabriken investerat resurser i att utveckla produkter för att möta våra kunders alltmer komplexa behov, i enlighet med de högsta standarderna för säkerhet och miljö. IMET ingår i en grupp med mer än 200 anställda som inkluderar: CEA SPA från Lecco, och LAMETEC SRL från Cisano Bergamasco.

BIKO-bending rolls

BIKO ingår i Faccin S.p.A. som är en av världsledarna inom tillverkning av profilbockningsmaskiner.

BIKO-linjen med rundvalsmaskiner, som introducerades för 20 år sedan, blev snabbt valet för hundratals tillverkare som producerar pannor, värmeväxlare, tankar, silor, vindkraftverk,värme- och ventilationsutrustning. Den långa listan över nöjda kunder är den bästa garantin för maskinens prestanda och tillförlitlighet. 

HM Machinery

Specialister på plåtbearbetningsmaskiner

HM är specialister på plåtbearbetningsmaskiner och sortimentet omfattar både manuella, motoriserade och hydrauliska. HM Machinery förbättrar din produktivitet och minskar avbrott i din produktion. Maskiner är pålitliga, tillverkade av bästa kvalitet och lätta att använda.

KEF MOTOR AS

KEF har ett brett utbud av många typer av pålitliga, hållbara slip- och polermaskiner i många varianter.

Copenhagen Electric Motor Factory – en av världens äldsta tillverkare av slip- och polermaskiner. KEF-Motor bygger på många års erfarenhet, kunskap och gediget hantverk.

Scantool

Scantool har utvecklat och tillverkat industrimaskiner sedan 1980 och är bland de ledande tillverkarna i Europa.

På Scantool tillverkas ett brett utbud av industriella maskiner som återspeglar många års erfarenhet och kunskap. Produkterna är kända för sin utmärkta design och med stort fokus på funktionalitet och kvalitet.

Bahco

Mer än 150 års erfarenhet av tillverkning av handverktyg och bandsågblad. Avancerade tillverkningsprocesser och eget utvecklingscenter. Egen svetsstation och snabba leveranser av bandsågblad inom Sverige.

Kontakta oss

Vi har alltid mycket maskiner på ingång så kontakta oss gärna för att diskutera vad ni söker efter även om vi inte har något i lager just nu som passar.

När ni vill  köpa maskiner, kontakta våra maskinsäljare på tel. 0142-155 80 eller mail: maskiner@abtrax.com